luni, 17 noiembrie 2008

Feelings....


           Ai simtit vreodata ca unele lucruri sunt asa de apoape de a se intampla,atat de aproape de a merge si totusi nu merg. De ce? Raspunsul cred ca se afla undeva in mine dar nu vreau sa il accept pentru ca desi ar putea fi favorabil in viitor,nu mi-e favorabil acum...nu ma simt bine acum si atunci ce conteaza? as avea atatea sa spun....si totusi...mai are rost? As rezolva ceva? O multime de intrebari aparent fara rapuns, dar au un raspuns,chiar mai multe raspunsuri....totul depinde numai de mine....si totusi nu pot sa fac nimic, nu pot sa schimb nimic. De ce un om este atat de liber si totusi atat de constrans de principii si reguli. Nu pot sa accept multe lucruri sau nu ma pot obisnui cu ele pentru ca inca visez...visez ca intr-o zi va fi altfel...si daca nu va fi? ce se va intampla daca si speranta moare? Atunci totul se va distruge de la sine...

         Vreau sa sper si totusi ma intreb daca mai merita sa sper, defapt stiu ca nu mai vreau...dar nu pot ,sau poate nu am vointa destula sa trec si peste asta... Oricum sunt convinsa ca intr-o zi o sa vin si o sa spun: "A trecut totul! Sunt bine, a trecut!"...si sfarsesc prin a gandi pozitiv...pana data viitoare....

2 comentarii:

FloRiNa spunea...

exista solutii pentru toate problemele...dar ca noi nu le vedem in anumite situatii,dar ele exista,doar trebuie sa fim mai relaxati ca sa le putem gasi ;)

Furdi spunea...

Incep sa ma simt bine vazand ca nu`s singuru care gandeste chestii deastea ...("problems ?! never had one!" spunea un gras in cartea de engleza din a 7-a).
Daca grasul putea ...noi care suntem niste frumuseti intruchipate, de ce n-am putea sa ne simtim liberi printre regulile care inca ne constrang ?(si-mi termin comentariul intr-o nota misterioasa tare ..think about it :)