miercuri, 22 iulie 2009

O melodie...


O melodie...

Asculta mai multe audio Muzica

Ma simt confuza...nu gasesc solutia, nu gasesc raspunsul...poate nici macar intrebarea... Cum as putea gasi un raspuns daca nu stiu nici macar intrebarea? Am gasit piesa asta care da o identitate starii mele de spirit. Simt o multime de lucruri...sentimente pe care nu vreau sa le insir aici, dar ma simt pierduta intr-o lume in care nu este loc pentru mine...vreau sa stau singura, sa ma izolez, dar doare. Cum...cum sa trec peste toate astea? Cum sa fac sa nu mai simt toate astea? Si de ce le simt? Ce am?....Ar trebui sa fiu bucuroasa, dar sunt plina de indoieli, de intrebari fara raspuns...Ma simt prea obosita ca sa pot face fata situatiei...si adorm...o sa dorm ca sa uit toate astea, iar maine incepe o noua zi...si dimineata cu soare ma va inveselii...voi fi mai bine!!!

3 comentarii:

StiuCuvinte spunea...

Nush de ce, dar si eu simt cam acelasi lucru ca si tine. Deja ma scoate din minti starea asta. Ma intreb cat ma mai tine? Si de unde vine? O fi de la soare si caldura?

Unknown spunea...

buna melodia pentru o seara de genul asta, in care vrei sa te simti singur si te indepartezi de tot ce te inconjoara. e nevoie si de un pic de odihna...atunci cand te simti aasa cum ai descris tu aici intinde-te in pat...lasa totul sa curga de la sine, secundele sa treaca una cate una...inchide ochii si gandeste-te la cel mai frumos loc pe care il visezi...si plaseaza-te acolo. functioneaza de fiecare data...nu te mai chinui sa scrii, sa te gandesti la un raspuns sau la o intrebare..pur si simplu lasa totul deoparte...lasa sufletul sa se odihneasca...>:D<

flavius frantz spunea...

:) u might already have the answer, closer than you think :) just as you are you are analyzing yourself, focus more, in more depth and detail, ;) vezi postul asta si ai sa intelegi la ce ma refer ;)
what are you here for ? http://whyAreYouHere.notlong.com